Sauce Béarnaise
TM6 TM5 TM31

Sauce Béarnaise

4.1 ( 10 hodnocení )

Suroviny

  • 50 g Schalotte halbiert
  • 1 Zweiglein Estragon, frisch abgezupft
  • 50 g Weißwein trocken
  • 1 EL Weißweinessig (vorzugsweise Estragonessig)
  • 200 g Butter in Stücken
  • 4 Eigelb
  • 1 TL Salz
  • 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen

Nutriční hodnoty
na 1 Tasse
Kalorie
1833 kcal / 7666 kJ
Protein
15 g
Tuk
192 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
0.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty