
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Schalotte halbiert
- 1 Zweiglein Estragon, frisch abgezupft
- 50 g Weißwein trocken
- 1 EL Weißweinessig (vorzugsweise Estragonessig)
- 200 g Butter in Stücken
- 4 Eigelb
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Tasse
- Kalorie
- 1833 kcal / 7666 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 192 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Béarnaise
20min
Sauce béarnaise
20min
Salziges Karamelleis
14hod.
Schnelle Käsesoufflées
45min
Karamellcreme (Flan)
5hod. 30min
Obstsorbet aus gefrorenen Früchten
5min
Pizza Margherita
1hod. 45min
Quiche Lorraine
50min
Mayonnaise
5min
Béchamelsauce
15min
Sauce Béarnaise
40min
Schokoladenmousse
3hod. 20min