Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Schalotte, halbiert
- 1 Zweiglein Estragon, frisch, abgezupft
- 50 g Weißwein, trocken
- 1 EL Weißweinessig (vorzugsweise Estragonessig)
- 200 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 192 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto
30 Min
Sauce Choron
20 min
Sauce Béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Zerpflücktes Hähnchen in Tomatensauce (Tinga de pollo)
30 Min
Schnelle Käsesoufflées
45 Min
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Karamellcreme (Flan)
5 Std. 30 Min
Mayonnaise
5 Min
Béchamelsauce
15 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Basilikumpesto
10 Min