Sauce Béarnaise

Sauce Béarnaise

4.2 11 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15min.
1 Tasse

Suroviny

  • Schalotte halbiert
    50 g
  • Estragon, frisch abgezupft
    1 Zweiglein
  • Weißwein trocken
    50 g
  • Weißweinessig (vorzugsweise Estragonessig)
    1 EL
  • Butter in Stücken
    200 g
  • Eigelb
    4
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    1 Prise

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Tasse

Protein 15 g
Kalorie 7666 kJ / 1833 kcal
Tuk 192 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...