Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Confiture d'oignon caramélisé
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1200 g d'oignon jaune (env. 8), en quartiers
- 100 g de sucre brun
- 200 g de vin blanc sec
- 80 g de verjus (jus aigre)
- 4 c. à café de sauce soja sucrée
- 1 c. à café de poivre noir, moulu
- 1 c. à café de grains de moutarde
- 1 c. à café de sel
Jus
- 2 gousses d'ail
- 4 brins de thym, frais, les feuilles uniquement
- 350 g d'eau
- 2 - 3 c. à café de pâte de bouillon de poulet (voir conseils)
- 1 c. à soupe de farine de blé
- 50 g de vin rouge
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 931 kJ / 222 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 Min
Purée de pomme de terre et merguez
55 Min
Carottes rôties au thym et à la menthe (avec le Peeler)
30 min
Dorer 350 g d'échalotes
Žádné hodnocení
Spaghetti carbonara
40 Min
Mayonnaise
5 Min
Ketchup de tomates
1 godz. 15 min
Mousse au chocolat glacée
Žádné hodnocení
Puddings au chocolat sans farine
Žádné hodnocení
Dessert au café
15 Min
Sauce au poivre vert
20 Min
Cheesecake (avec cuisson)
7 Std. 20 Min