Viande de bison hachée

Viande de bison hachée

5.0 1 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
450 g

Suroviny

  • 450 g de bison paleron désossé ou épaule, coupé en morceaux (3 cm), partiellement congelé (30-40 min.) (voir conseil), séparé (225 g + 225 g)
  • 150 g de gras de porc du boucher, coupé en cubes (3 cm), congelé (60 min.) (voir conseil), séparé (75 g + 75 g)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 450 g

Sodík 313.5 mg
Protein 113 g
Kalorie 6018.7 kJ / 1438.5 kcal
Tuk 107.6 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 37.5 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...