Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10
g d'huile végétale
nebo 10 g d'huile d'olive - 10 g de beurre, doux ou demi-sel
- 350 g d'échalote, coupées en deux dans la longueur
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 45 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Rissoler 250 g d'échalotes
Žádné hodnocení
Rissoler 300 g d'oignons
Žádné hodnocení
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Oignons rissolés (200 g)
20min
Oignons caramélisés (200 g)
40 λεπτ.
Caraméliser 200 g d'oignons
40 λεπτ.
Rissoler 200 g d'oignons
20min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 Min