Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de bacalao desalado, escurrido, sin piel ni espinas
- 300 g de jitomate, cortado en cuartos, sin semillas
- 2 cditas de paprika
- 70 g de aceite de oliva
- 20 g de azúcar
- 150 g de cebolla, en trozos
- 10 dientes de ajo, pelados
- 500 g de jitomate, cortado en cuartos
- 2 piezas pequeñas de papa, peladas y cortadas en cubos
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas, fileteadas
- 50 g de alcaparras, escurridas
- 100 g de chile güero en escabeche, escurrido y picado
- de perejil, picado, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1050 kJ / 250 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Caldo de habas con nopales
9 godz.
Calabaza en tacha
1h 15min
Huauzontles en caldillo de jitomate
50 Min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Chiles en nogada
1h
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Salsa verde cocida
30 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Caldo de camarón
40 λεπτ.
Caldo de camarón
25 Min
Romeritos
1h 40min
Ponche
40 λεπτ.