
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de bacalao desalado escurrido, sin piel ni espinas
- 300 g de jitomate cortado en cuartos, sin semillas
- 2 cditas de paprika
- 70 g de aceite de oliva
- 20 g de azúcar
- 150 g de cebolla en trozos
- 10 dientes de ajo pelados
- 500 g de jitomate cortado en cuartos
- 2 piezas pequeñas de papa peladas y cortadas en cubos
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas fileteadas
- 50 g de alcaparras escurridas
- 100 g de chile güero en escabeche, escurrido y picado
- de perejil picado, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 250 kcal / 1050 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pierna adobada navideña
1hod. 45min
Pollo con mole verde
1hod.
Chicharrón en salsa verde
35min
Chiles en nogada
1hod.
Chicharrón en salsa verde
35min
Caldo de camarón
40min
Romeritos
1hod. 40min
Caldo de camarón
25min
Sopa de hongos y epazote
35min
Mole de olla vegano
45min
Salsa verde cocida
30min
Caldo de habas con nopales
9hod.