Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de bacalao desalado, escurrido, sin piel ni espinas
- 300 g de jitomate, cortado en cuartos, sin semillas
- 2 cditas de paprika
- 70 g de aceite de oliva
- 20 g de azúcar
- 150 g de cebolla, en trozos
- 10 dientes de ajo, pelados
- 500 g de jitomate, cortado en cuartos
- 2 piezas pequeñas de papa, peladas y cortadas en cubos
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas, fileteadas
- 50 g de alcaparras, escurridas
- 100 g de chile güero en escabeche, escurrido y picado
- perejil fresco, picado, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1050 kJ / 250 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de chile poblano
25 min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Salsa verde cocida
30min
Adobo básico
30min
Pozole Rojo
1h 30min
Pollo con mole verde
1h
Chiles en nogada
1h
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Caldo de camarón
40min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Caldo de camarón
25 min
Calabaza en tacha
1h 15 min