![Bacalao a la Vizcaina Bacalao a la Vizcaina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/02cf24b7-a7b3-48ff-bb83-fc207c563acb/Derivates/79d56b20-727d-48dd-afb6-dbacdbe43b11.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de bacalao desalado, escurrido, sin piel ni espinas
- 300 g de jitomate, cortado en cuartos, sin semillas
- 2 cditas de paprika
- 70 g de aceite de oliva
- 20 g de azúcar
- 150 g de cebolla, en trozos
- 10 dientes de ajo, pelados
- 500 g de jitomate, cortado en cuartos
- 2 piezas pequeñas de papa, peladas y cortadas en cubos
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas, fileteadas
- 50 g de alcaparras, escurridas
- 100 g de chile güero en escabeche, escurrido y picado
- perejil fresco, picado, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1050 kJ / 250 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pancita de hongos
1 godz.
Chicharrón en salsa verde
35min
Caldo de habas con nopales
9 godz.
Pollo con mole verde
1 godz.
Chicharrón en salsa verde
35min
Caldo de camarón
25min
Sopa de hongos y epazote
35min
Chiles en nogada
1 godz.
Sopa de nopales y huevo hilado
50 min
Caldo de camarón
40min
Tamales de pollo y salsa verde
2h
Salsa verde cocida
30 min