Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de carne molida de cerdo
- 60 g de pan molido
- 45 g de leche
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 1200 g de agua
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 150 g de jitomate saladet, en cuartos
- 50 g de cebolla, en trozos
- 250 g de zanahorias, peladas y en bastones
- hojas de cilantro, frescas, las necesarias para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 718 kJ / 171 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 608 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Picadillo con rajas
25 Min
Picadillo
25 Min
Bisteces a la mexicana
30min
Caldo de pollo con arroz
35min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Sopa de verduras y albóndigas
40min
Caldo de res
1 Std. 15 Min
Caldo de pollo de la abuela
1 Std. 15 Min
Arroz rojo
1 Std. 25 Min
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Tostadas de picadillo
1 Std. 10 Min
Caldo tlalpeño
1 Std. 20 Min