Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ lechuga romana, partida a la mitad
- agua, la necesaria para cubrir la lechuga
- 40 g de vinagre de su preferencia
- 60 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 120 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de hojas de hierbabuena fresca
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 600 g de pechuga de pollo
- 60 g de pan molido
- aceite, el necesario para trabajar y cocinar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1021 kJ / 243 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 630 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Pacholas
35min
Tinga de pollo en salsa verde, verduras y bizcocho de chocolate al vapor TM6
1h 30min
Pollo en salsa verde con nopales
40 min
Tortitas de pollo en salsa verde
1h
Salpicón de pollo
25min
Pescado para taquear
25min
Pechugas a la reina
35min
Tortitas de carne en salsa verde
1h 40min
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30 min
Pescado con adobo
1h
Carnitas de atún
40 min