Sauce Béarnaise

Sauce Béarnaise

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
8 Portionen

Suroviny

  • Estragon, frisch
    4 - 5 Zweiglein
  • Schalotten
    80 g
  • Weißweinessig
    80 g
  • Butter, ungesalzen oder gesalzen (aus Kuhmilche hergestellt) slice
    180 g
  • Eigelb
    4
  • Salz
    ½ - 1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 8 Portionen

Sodík 1272 mg
Protein 25 g
Kalorie 7784 kJ / 1859 kcal
Tuk 195 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 104 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...