Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- 35 克 蠔油
- 5 克 糖
- 1 顆 蛋
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 50 - 70 克 地瓜粉 (裹粉用)
- 300 克 南瓜 ,帶皮去籽,切塊(約3公分)
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 15 克 油
- 60 克 紫蘇梅 ,略切碎
- 10 - 15 克 蜂蜜
- 120 克 水
- 1 茶匙 白芝麻
- 10 克 蔥 ,切蔥花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2194.2 kJ / 524.9 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 27.1 g
- Vláknina
- 2.7 g