Zařízení & příslušenství
南瓜梅香雞
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 35min.
4 人份
Suroviny
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)500 克
-
蠔油35 克
-
糖5 克
-
蛋1 顆
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
地瓜粉 (裹粉用)50 - 70 克
-
南瓜 帶皮去籽,切塊(約3公分)300 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
油15 克
-
紫蘇梅 略切碎60 克
-
蜂蜜10 - 15 克
-
水120 克
-
白芝麻1 茶匙
-
蔥 切蔥花10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
22.4 g
Kalorie
2194.2 kJ /
524.9 kcal
Tuk
27.1 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
48.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
發現南瓜好味道
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan