黃豆排骨雞爪湯

黃豆排骨雞爪湯

4.0 1 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 1300 克
  • 乾燥黃豆 浸泡1小時
    100 克
  • 切片
    10 克
  • 排骨 以滾水川燙去血水
    300 克
  • 雞爪 去指甲,對切,以滾水川燙去血水
    5 隻
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Protein 113 g
Kalorie 6143 kJ / 1470 kcal
Tuk 102 g
Vláknina 15 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...