Zařízení & příslušenství
黃豆排骨雞爪湯
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
水1300 克
-
乾燥黃豆 浸泡1小時100 克
-
薑 切片10 克
-
排骨 以滾水川燙去血水300 克
-
雞爪 去指甲,對切,以滾水川燙去血水5 隻
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Protein
113 g
Kalorie
6143 kJ /
1470 kcal
Tuk
102 g
Vláknina
15 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
回家喝湯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan