香菇蛋黃肉包
TM5 TM6

香菇蛋黃肉包

3.7 (3 hodnocení)

Suroviny

香菇蛋黃肉餡

  • 10 克 豬油
  • 10 克 乾香菇 ,泡軟,切4等份
  • 2 大匙 油蔥酥
  • 230 克 豬絞肉
  • 1 大匙 米酒
  • 3 大匙 水
  • 1 ½ 大匙 醬油
  • 1 ½ 茶匙 糖
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • ¼ 茶匙 五香粉

包子麵糰

  • 60 克 水
  • ½ 茶匙 乾酵母粉
  • 20 克 糖
  • 210 克 中筋麵粉 ,多備一些撒粉用
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 70 克 牛奶
  • 1 茶匙 油
  • 3 顆 鹹蛋黃 ,每顆切4等份

蒸包子

  • 600 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 個
Kalorie
1365.3 kJ / 326.6 kcal
Protein
15.3 g
Sacharidy
34.7 g
Tuk
12.8 g
Vláknina
2.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty