Zařízení & příslušenství
山藥鮮魚蛤蜊湯
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
魚高湯1300 克
-
薑 切絲10 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨300 克
-
300 克 海鱸魚片, ,切塊石斑魚片 切塊300 克
-
米酒3 大匙
-
新鮮山藥 去皮,切片(詳見要訣)150 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑麻油½ 茶匙
-
蔥 切蔥花10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.2 g
Kalorie
609 kJ /
145.8 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
回家喝湯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan