山藥鮮魚蛤蜊湯

山藥鮮魚蛤蜊湯

5.0 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 魚高湯
    1300 克
  • 切絲
    10 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    300 克
  • 石斑魚片 切塊
    300 克
    300 克 海鱸魚片, ,切塊
  • 米酒
    3 大匙
  • 新鮮山藥 去皮,切片(詳見要訣)
    150 克
  • ½ 茶匙
  • 黑麻油
    ½ 茶匙
  • 切蔥花
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 19.2 g
Kalorie 609 kJ / 145.8 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...