Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 克 魚高湯
- 10 克 薑 ,切絲
- 300 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
-
300
克 石斑魚片 ,切塊
nebo 300 克 海鱸魚片 ,切塊 - 3 大匙 米酒
- 150 克 新鮮山藥 ,去皮,切片(詳見要訣)
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑麻油
- 10 克 蔥 ,切蔥花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 609 kJ / 145.8 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g