
Zařízení & příslušenství
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
Příprava 1hod. 20min
Celkový 13hod. 20min
6 portions
Suroviny
Chimichurri Sauce
-
garlic cloves4
-
shallots halved3 ½ oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems1 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems½ oz
-
dried oregano2 tbsp
-
extra virgin olive oil7 oz
-
white wine vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
dried chili flakes1 tsp
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)2
Warm Rice Salad & Grilling
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
lemon juice2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
water35 oz
-
long-grain white rice9 oz
-
carrots in half moons (½ in.)10 ½ oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)1
-
yellow bell pepper in pieces (1 in.)1
-
zucchini in half moons (1 in.)14 oz
-
onion to brush grill
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
750 kcal /
3138 kJ
Protein
41 g
Tuk
44 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
8 g
Sodík
1204 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Smart Grilling with Thermomix® and MEATER®
10 recepty/-ů
USA
USA