Zařízení & příslušenství
Hollandaise Sauce
Příprava 15min.
Celkový 15min.
4 portions
Suroviny
-
unsalted butter cut into pieces (½ in.)8 oz
-
water3 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
303.9 mg
Protein
2.7 g
Kalorie
1886.3 kJ /
450.8 kcal
Tuk
49.6 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
30.4 g
Sacharidy
0.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Béarnaise sauce
15 dk
Chocolate Mousse
3sa 20 dk
Fruit Sauce (Coulis)
10 dk
Béchamel Sauce
15 dk
Risotto with Parmesan Cheese
30 dk
Quick Puff Pastry
1sa 20 dk
Whipped Cream
10 dk
Hollandaise Sauce
15 dk
Béchamel Sauce
15 dk
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 dk
Sabayon (Zabaglione)
15 dk
Classic Zabaglione
15 dk