
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade and Searing Chicken
- 4 chicken thighs, skin on and bone in
- 1 dried bay leaf
- 2 oz shallots in pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp salt
- 5 oz extra virgin olive oil plus 2 tsp to sear
- 10 oz strong dry red wine, e.g. red Burgundy wine
Coq au Vin
- 3 pieces thick cut bacon chilled
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 3 oz carrots peeled, in rounds (¼ in.)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 3 oz pearl onions peeled, thawed if frozen
- 3 oz fresh cremini mushrooms quartered
- 2 tbsp all-purpose flour
- 5 sprigs fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
- fresh baguette to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1113 kcal / 4657 kJ
- Protein
- 72 g
- Tuk
- 79 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Salmon Tartare
10 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min