![Coq au Vin Coq au Vin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8EAFA6B0-0745-4FD0-8BC4-D712C89BA7AE/Derivates/C82F908E-AF36-40F3-A932-26C5F8D49FBB.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade and Searing Chicken
- 4 chicken thighs, skin on and bone in
- 1 dried bay leaf
- 2 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp salt
- 5 oz extra virgin olive oil, plus 2 tsp to sear
- 10 oz strong dry red wine, e.g. red Burgundy wine
Coq au Vin
- 3 pieces thick cut bacon, chilled
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 3 oz carrots, peeled, in rounds (¼ in.)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 3 oz pearl onions, peeled, thawed if frozen
- 3 oz fresh cremini mushrooms, quartered
- 2 tbsp all-purpose flour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- fresh baguette, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4657 kJ / 1113 kcal
- Protein
- 72 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 79 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Mushroom Risotto
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken Stew with Cannellini Beans
35min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Tomato Basil Soup
40 分钟
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5 godz.
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Garlic Mashed Potatoes
50 Min
Moussaka
2h 20min