Coq au Vin

Coq au Vin

3.2 11 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 40min.
2 portions

Suroviny

Marinade and Searing Chicken
  • chicken thighs, skin on and bone in
    4
  • dried bay leaf
    1
  • shallots in pieces
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • dried parsley
    1 tsp
  • dried thyme
    ¼ tsp
  • dried rosemary
    ½ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil plus 2 tsp to sear
    5 oz
  • strong dry red wine, e.g. red Burgundy wine
    10 oz
Coq au Vin
  • thick cut bacon chilled
    3 pieces
  • dried porcini mushrooms
    ½ oz
  • carrots peeled, in rounds (¼ in.)
    3 oz
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • pearl onions peeled, thawed if frozen
    3 oz
  • fresh cremini mushrooms quartered
    3 oz
  • all-purpose flour
    2 tbsp
  • fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
    5 sprigs
  • fresh baguette to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 72 g
Kalorie 4657 kJ / 1113 kcal
Tuk 79 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...