Zařízení & příslušenství
Cacio e Pepe
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish5 oz
-
black peppercorns1 tbsp
-
water45 oz
-
salt¼ tsp
-
12 oz bucatini pasta, driedspaghetti pasta, dried12 oz
-
freshly ground black pepper to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
671.4 mg
Protein
22.5 g
Kalorie
1912.1 kJ /
457 kcal
Tuk
10.9 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
6.4 g
Sacharidy
65.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
One Pot Pastas
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1hod. 50min.
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45min.
White Pesto Pasta
40min.
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1hod. 20min.
Tamales Oaxaqueños
2hod. 40min.
Tomato Basil Pasta
45min.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min.
Prosciutto and Provolone Risotto
30min.
Risotto with Broccolini
35min.
Pozole Rojo
2hod. 5min.
Cilantro Lime Sauce
10min.
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min.