Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 oz farro
- 52 oz water, divided
- 1 lemon (approx. 5 oz)
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp freshly ground pepper, to taste
- ½ oz parsley, leaves and tender stems
- 2 oz olive oil
- ½ oz red wine vinegar
- 6 ½ oz red onions, quartered and broken into pieces, divided
- 2 oz green bell pepper, seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
- 2 oz red bell pepper, seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
- 7 oz Roma tomatoes, diced (½ in.) pieces (approx. 2 tomatoes)
- 5 oz Lebanese cucumbers, diced (½ in.), (approx. ¼ cucumber)
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only, divided
- 3 oz mixed salad greens
- 4 oz feta cheese drained, crumbled to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1191.9 kJ / 284.9 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 587.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5 min
Green Shakshuka
40min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Green Bean Gremolata
25min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Southwest Quinoa
40min