Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 32 oz water
- 1 tbsp salt
- 17 oz eggplant, cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
- 10 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
- 12 fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 7 oz onion, halved (approx. 1 med. onion)
- 3 oz celery, cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
- 1 oz red wine vinegar
- 10 oz red bell pepper, seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- 1 oz capers, rinsed and drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 638 kJ / 152.5 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 9.5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 1526.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baba Ghanoush
1h 30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9h 25 min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1 Std. 10 Min
California Stuffed Artichokes
55min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Kabocha Sage Risotto
40min
Pasta Fagioli Soup
40min