Caponata
TM6 TM5

Caponata

3.9 (31 hodnocení)

Suroviny

  • 32 oz water
  • 1 tbsp salt
  • 17 oz eggplant, cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
  • 10 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
  • 12 fresh basil leaves, plus extra to garnish
  • 7 oz onion, halved (approx. 1 med. onion)
  • 3 oz celery, cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz olive oil
  • 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
  • 1 oz red wine vinegar
  • 10 oz red bell pepper, seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
  • 2 oz pitted Kalamata olives
  • 1 oz capers, rinsed and drained
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp freshly ground black pepper
  • 1 oz toasted pine nuts, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
638 kJ / 152.5 kcal
Protein
3.5 g
Sacharidy
15.9 g
Tuk
9.5 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
5.8 g
Sodík
1526.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty