Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 eggplants (approx. 24.5 - 25 oz) cubed (approx. ¾ in.)
- 2 ½ tsp salt, divided
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to sauté
- 2 garlic cloves
-
28
oz plum tomatoes ripe, peeled, quartered, deseeded
nebo 17 ½ oz canned whole tomatoes - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, dried and hand torn, divided
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 53 oz water
- 10 ½ oz pasta, dry, e.g. farfalle (bow tie pasta)
-
3 ½
oz ricotta salata, drained
nebo 3 ½ oz ricotta al forno, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan Creamy Tomato Soup
30 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1 Std. 10 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Cookie Ice Cream with Figs and Chocolate
10 Std. 40 Min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Cacio e Pepe
30 min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Lemon Risotto
30 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min