Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 eggplants (approx. 24.5 - 25 oz) cubed (approx. ¾ in.)
- 2 ½ tsp salt, divided
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to sauté
- 2 garlic cloves
-
28
oz plum tomatoes ripe, peeled, quartered, deseeded
nebo 17 ½ oz canned whole tomatoes - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, dried and hand torn, divided
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 53 oz water
- 10 ½ oz pasta, dry, e.g. farfalle (bow tie pasta)
-
3 ½
oz ricotta salata, drained
nebo 3 ½ oz ricotta al forno, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Cherry-Cacao Sorbet
30 min
Vegetarian Burger
1h 15min
Mushroom Risotto
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™)
50 min
Risotto with Broccolini
35 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min