Kompatibilní verze
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de petits pois frais, écossés
- 8 champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 6 tranches fines de pancetta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 968 kJ / 231 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35 min
Risotto de sarrasin aux champignons
1h 15 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Risotto aux asperges
45 min
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50 min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 min
Risotto en rouge et vert
1h 10 min
Risotto aux asperges
35 min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 min