Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
TM6 TM5 TM31

Risottos aux champignons, petits pois et pancetta

4.1 ( 238 hodnocení )

Suroviny

  • 90 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 250 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 60 g de vin blanc
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 100 g de petits pois frais écossés
  • 8 champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 6 tranches fines de pancetta

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
231 kcal / 968 kJ
Protein
8 g
Tuk
11 g
Sacharidy
23 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty