
Kompatibilní verze
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g d'oignon coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de petits pois frais écossés
- 8 champignons de Paris frais coupés en quatre
- 6 tranches fines de pancetta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 231 kcal / 968 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 23 g
Alternativní recepty
Risotto aux asperges et ail des ours
1hod.
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30min
Risotto de sarrasin aux champignons
1hod. 15min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto aux asperges
45min
Risotto aux poireaux et saumon mi-cuit
2hod.
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Risotto aux asperges
35min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto à l'espagnole
30min