Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de petits pois frais, écossés
- 8 champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 6 tranches fines de pancetta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 968 kJ / 231 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Risotto au poulet et aux artichauts
35min
Bouillon de légumes, soba et œufs mollets
40min
Risotto crevette-épinard
40min
Risotto aux asperges
45min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Risotto aux asperges
35min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min