Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de fenouil, en gros morceaux
- 250 g de courgettes (2 courgettes), en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 50 g de vin blanc
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de fromage frais à 0% de MG, en cubes
- 20 tiges de ciboulette fraîche, ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1380 kJ / 327 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Risotto au chou-fleur
45 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Tortilla de patates douces aux épinards
35min
Risotto végétarien
35min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Rigatoni, fenouil, aubergine et sauce crémeuse
30 min
Risotto aux asperges
35min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min
Risotto à la betterave
30 min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto au potiron
35min