Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de fenouil, en gros morceaux
- 250 g de courgettes (2 courgettes), en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 50 g de vin blanc
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de fromage frais à 0% de MG, en cubes
- 20 tiges de ciboulette fraîche, ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1380 kJ / 327 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Risotto de potiron au lait de coco
40 min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min
Risotto aux asperges
45 min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Risotto aux asperges
35 min
Rösti de courgette
1u. 40min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Risotto au potiron
35 min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 min