Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de panais pelés, en cubes de 2 cm
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées, en cubes de 2 cm
- 250 g de patate douce pelée, en cubes de 2 cm
- ½ c. à café de sel
- 350 g de lait
- 100 g de fromage à tartiner, type Boursin (ail et fines herbes, ciboulette et noix...)
- 2 brins de persil frais, effeuillé (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 769 kJ / 182 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Soupe panais-poireau, poisson en papillote aux endives et châtaignes à l'orange
50 Min
Purée butternut-noisettes
50 Min
Merlan et purée de céleri-rave
35min
Soupe de panais à la cannelle
45 Min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 Min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40min
Purée aux saveurs asiatiques
40min
Purée céleri-pomme
45 Min
Mousseline de céleri-rave
45 Min
Purée de céleri
25min
Purée panais potiron
45 Min