
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de panais pelés, en cubes de 2 cm
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées, en cubes de 2 cm
- 250 g de patate douce pelée, en cubes de 2 cm
- ½ c. à café de sel
- 350 g de lait
- 100 g de fromage à tartiner type Boursin (ail et fines herbes, ciboulette et noix...)
- 2 brins de persil frais effeuillé (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 182 kcal / 769 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 33 g
Alternativní recepty
Purée butternut-noisettes
50min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Purée panais potiron
45min
Patidous farcis
13hod.
Velouté de betterave au lait de coco
40min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45min
Purée céleri-pomme
45min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Purée de céleri
25min
Mousseline de céleri-rave
45min