Purée aux trois racines

Purée aux trois racines

4.7 328 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 250 g de panais pelés, en cubes de 2 cm
  • 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées, en cubes de 2 cm
  • 250 g de patate douce pelée, en cubes de 2 cm
  • ½ c. à café de sel
  • 350 g de lait
  • 100 g de fromage à tartiner type Boursin (ail et fines herbes, ciboulette et noix...)
  • 2 brins de persil frais (volitelně) effeuillé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 8 g
Kalorie 769 kJ / 182 kcal
Tuk 7 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...