醬燒酥豆腸

醬燒酥豆腸

3.8 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 100 克
  • 乾香菇
    10 克
  • 豆腸 切段(約3公分)
    180 克
  • 切片
    10 克
  • 10 克
  • ½ 大匙
  • 新鮮紅辣椒 切片
    5 克
  • 醬油
    1 ½ 大匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 黑麻油
    1 大匙
  • 九層塔 只取葉子
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 25 g
Kalorie 1233 kJ / 300 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...