Zařízení & příslušenství
醬燒酥豆腸
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
水100 克
-
乾香菇10 克
-
豆腸 切段(約3公分)180 克
-
薑 切片10 克
-
油10 克
-
糖½ 大匙
-
新鮮紅辣椒 切片5 克
-
醬油1 ½ 大匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
黑麻油1 大匙
-
九層塔 只取葉子10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
25 g
Kalorie
1233 kJ /
300 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬食下飯菜
7 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan