Zařízení & příslušenství
芝麻素脆鱔
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 1hod. 25min.
4 人份
Suroviny
-
水300 克
-
乾香菇100 克
-
玉米粉20 克
-
油炸油200 克
-
薑 切片10 克
-
油1 大匙
-
糖2 大匙
-
醬油1 大匙
-
烏醋2 大匙
-
新鮮紅辣椒 切斜片5 克
-
白芝麻½ 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
406 mg
Protein
6 g
Kalorie
1055 kJ /
252.5 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
10 g
Nasycený tuk
5.8 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬食下飯菜
7 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan