Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 克 水
- 15 克 嫩薑 ,切片
- 200 克 排骨 ,切塊(約4公分),預先川燙去除血水
- 200 克 青木瓜 ,去皮,去籽,切塊(約3公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1328.8 kJ / 317.6 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 3181.4 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 252.3 mg