青木瓜燉排骨
TM6 TM5

青木瓜燉排骨

4.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 800 克 水
  • 15 克 嫩薑 ,切片
  • 200 克 排骨 ,切塊(約4公分),預先川燙去除血水
  • 200 克 青木瓜 ,去皮,去籽,切塊(約3公分)
  • ¼ 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1328.8 kJ / 317.6 kcal
Protein
18.6 g
Sacharidy
7.6 g
Tuk
23.4 g
Nasycený tuk
3181.4 g
Vláknina
2.5 g
Sodík
252.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty