Zařízení & příslušenství
彩椒豬肉丁
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
蒜頭 切片15 克
-
豬里肌肉 切丁(約1.5公分)200 克
-
熟竹筍 (真空包裝),切丁(約1.5公分)100 克
-
蠔油20 克
-
海山醬40 克
-
綜合甜椒 切片(3公分)100 克
-
鹽味腰果30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.5 g
Kalorie
800.5 kJ /
191.5 kcal
Tuk
12.8 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
8.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
調味醬烹飪術
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan