冬瓜薏仁紅棗雞湯
TM5 TM6

冬瓜薏仁紅棗雞湯

4.7 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 2000 克 水 (含川燙和料理用)
  • 2 支 帶皮帶骨雞腿肉 (約600克),切塊
  • 60 克 紅薏仁 ,泡水2小時,瀝乾
  • 25 克 紅棗 ,略為沖洗
  • 200 克 冬瓜 ,切塊(約3公分)
  • 1 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1015 kJ / 243 kcal
Protein
20 g
Sacharidy
14 g
Tuk
12 g
Vláknina
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty