Zařízení & příslušenství
冬瓜薏仁紅棗雞湯
Příprava 5min.
Celkový 3hod.
4 人份
Suroviny
-
水 (含川燙和料理用)2000 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 (約600克),切塊2 支
-
紅薏仁 泡水2小時,瀝乾60 克
-
紅棗 略為沖洗25 克
-
冬瓜 切塊(約3公分)200 克
-
鹽1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20 g
Kalorie
1015 kJ /
243 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
三高族怎麼吃
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan