冬瓜薏仁紅棗雞湯

冬瓜薏仁紅棗雞湯

4.8 12 rating
Příprava 5min.
Celkový 3hod.
4 人份

Suroviny

  • (含川燙和料理用)
    2000 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 (約600克),切塊
    2 支
  • 紅薏仁 泡水2小時,瀝乾
    60 克
  • 紅棗 略為沖洗
    25 克
  • 冬瓜 切塊(約3公分)
    200 克
  • 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 20 g
Kalorie 1015 kJ / 243 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...