Zařízení & příslušenství
黑米紅棗飯
Příprava 5min.
Celkový 3hod. 30min.
4 人份
Suroviny
-
水1300 克
-
黑米 預先浸泡3小時,瀝乾50 克
-
米 洗淨,瀝乾150 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾35 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
5.5 mg
Protein
14.7 g
Kalorie
3535.4 kJ /
845 kcal
Tuk
2.4 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
190.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味自由配
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan