Zařízení & příslušenství
菠菜濃湯
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
奶油30 克
-
洋蔥 切塊30 克
-
乾月桂葉1 片
-
馬鈴薯 去皮、切塊300 克
-
水500 克
-
豆蔻粉1 小撮
-
新鮮菠菜葉100 克
-
牛奶200 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.02 g
Kalorie
474 kJ /
114 kcal
Tuk
7.49 g
Vláknina
1.845 g
Sacharidy
9.02 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan