Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1130 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 20 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 130 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- ½ cucharadita de leche en polvo (volitelně)
- 5 g de aceite de girasol
- 15 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo batido para pintar
- semillas de sésamo, amapola, etc. para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 18.7 g
- Tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Focaccia de Puglia
1 godz.
Bagels con salmón ahumado y rúcula
2 godz.
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Pan para hamburguesa
3 Std. 20 Min
Panes pita
1 Std. 50 Min
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Pasta fresca al huevo
30 min
Muffins ingleses
1h 30min
Bao buns a la catalana
2 godz.
Panzerotti a la romana
1 godz.
Pan rápido a la plancha
25 Min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min