Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 160 g de harina sin gluten Schär® Mix B
- 50 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 100 g de azúcar moreno
- 50 g de almendra molida casera (o consultar lista FACE)
- 1 pellizco de sal
- 1 huevo
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Decoración
- 1 clara de huevo
- 70 g de almendras laminadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 424 kJ / 101 kcal
- Protein
- 1.89 g
- Sacharidy
- 8.53 g
- Tuk
- 6.64 g
- Vláknina
- 0.67 g
Alternativní recepty
Roscón de Reyes sin gluten
2 godz. 45 min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Cookies de chocolate (sin gluten)
1 Std. 30 Min
Pan de molde sin gluten
14h
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 Std. 30 Min
Rosquillas americanas sin gluten
2 godz. 30 min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5h
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min