Gnocchi aux épinards et au gouda

Gnocchi aux épinards et au gouda

2.0 33 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
2 portions

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 350 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en rondelles (2-3 mm)
  • 150 g de farine
  • 50 g de pousses d'épinards
  • 1 c. à café de jaune d'œuf
  • farine pour fariner
  • eau pour la cuisson des gnocchi
  • 15 g de beurre
  • 20 g de gouda en copeaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 125.7 mg
Protein 14.9 g
Kalorie 2138.2 kJ / 511.1 kcal
Tuk 10.5 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 6.1 g
Sacharidy 89.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...