Gnocchi aux épinards et au gouda
TM6 TM5

Gnocchi aux épinards et au gouda

2.0 ( 33 hodnocení )

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 350 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en rondelles (2-3 mm)
  • 150 g de farine
  • 50 g de pousses d'épinards
  • 1 c. à café de jaune d'œuf
  • farine pour fariner
  • eau pour la cuisson des gnocchi
  • 15 g de beurre
  • 20 g de gouda en copeaux

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
511.1 kcal / 2138.2 kJ
Protein
14.9 g
Tuk
10.5 g
Sacharidy
89.1 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
6.1 g
Sodík
125.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty