
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 350 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en rondelles (2-3 mm)
- 150 g de farine
- 50 g de pousses d'épinards
- 1 c. à café de jaune d'œuf
- farine pour fariner
- eau pour la cuisson des gnocchi
- 15 g de beurre
- 20 g de gouda en copeaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 511.1 kcal / 2138.2 kJ
- Protein
- 14.9 g
- Tuk
- 10.5 g
- Sacharidy
- 89.1 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Sodík
- 125.7 mg
Alternativní recepty
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1hod. 5min
Fettucine vegan au chou-fleur
1hod.
Boulettes lentilles corail-coco et sauce tomate
1hod. 35min
Lasagne roulées courgette-ricotta
45min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1hod. 5min
Rösti de courgette
1hod. 40min
Cromesquis aux pois chiches et coriandre
1hod. 20min
Patoto petits pois jambon
30min
Gnocchis de butternut
1hod. 35min
Croquettes de poisson
45min
Galettes de chou-fleur au cumin
35min
Gnocchis poêlés aux herbes
1hod. 20min