Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'emmental, coupé en morceaux
- 5 gousses d'ail
- 5 brins de persil plat frais
- 15 - 20 feuilles de menthe fraîche
- 2 tranches de jambon blanc, coupées en morceaux
- 2 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de brocciu
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 12 cannelloni à garnir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2265 kJ / 539 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 54.5 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4.8 g
Alternativní recepty
Cannellonis à la ricotta
55min
Gnocchi à l'amatriciana
25 Min
Quenelles nature, comté et épinards
45 min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Tielle sétoise
3h 30min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 godz. 10 min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 Std. 20 Min
Pappardelle au ragoût d'agneau
1 godz.
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1 godz. 10 min
Cannelloni aux blettes
1hod. 5min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Aïoli traditionnel
10 min