Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de pain en tranches, rassis ou sec
- 600 g de collier de veau
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 2 oignons nouveaux, coupés en deux
- du sel
- du poivre moulu
- 1 jaune d'œuf
- 1 bouquet de cerfeuil frais
- 1 salade frisée, de petite taille
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1896 kJ / 453 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Tajine de veau aux amandes
1 godz. 15 min
Papillotes marocaines
1 godz. 10 min
Boulettes de viande et pommes de terre au laurier
1h 45min
Couscous de légumes au lapin
1 godz.
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Focaccia croustillante
1h 55 min
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1 godz. 10 min
Boulettes d'agneau aux herbes
40min
Poulet gingembre-citron
1h 5min
Polpettes siciliennes
1 godz.
Panzerotti à la romaine
1h 5min