Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de pain en tranches, rassis ou sec
- 600 g de collier de veau
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 2 oignons nouveaux, coupés en deux
- du sel
- du poivre moulu
- 1 jaune d'œuf
- 1 bouquet de cerfeuil frais
- 1 salade frisée, de petite taille
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1896 kJ / 453 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 Min
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1 Std. 25 Min
Polpettes siciliennes
1 Std.
Pappardelle au ragoût d'agneau
1 Std.
Papillotes d'agneau à la feta
1 Std.
Conchiglioni aux boulettes de viande
1 Std.
Boulettes de poulet au parmesan
1 Std. 15 Min
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min
Bœuf aux champignons
30 Min
Veau aux olives
1 Std.
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 Min
Waterzoï de poulet
1 Std. 10 Min