Kompatibilní verze
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 brins de romarin frais
- 700 g de filet mignon de porc
- 800 g d'eau
- 800 g de pommes de terre farineuses
- 80 g d'huile d'olive fruitée
- sel
- poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2311 kJ / 548 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55 min
Filet de poulet sauce poulette
20min
Sauté de porc au curry
1 godz.
Filet mignon au cidre
35min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1h 20min
Filet mignon de porc au poivre, purée de pomme de terre, petit pot de crème au citron-cardamome
2h 45min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45min
Rôti de veau et haricots verts
1 godz.
Filet mignon de veau à l'estragon, écrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
1 godz.
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1 godz.