Kompatibilní verze
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 brins de romarin frais
- 700 g de filet mignon de porc
- 800 g d'eau
- 800 g de pommes de terre farineuses
- 80 g d'huile d'olive fruitée
- sel
- poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2311 kJ / 548 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes
1 Std.
Saucisse de Morteau, purée de pomme de terre
50 min
Filet de poulet sauce poulette
20min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55 min
Filet mignon de porc au poivre, purée de pomme de terre, petit pot de crème au citron-cardamome
2 Std. 45 Min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1 Std.
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 min
Blancs de volaille à la moutarde
45 min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1 Std. 20 Min
Poulet à la crème et à la moutarde
45 min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1 Std. 20 Min