Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 250 g de vin blanc sec, type muscadet
- 200 g de chorizo doux, coupé en rondelles
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1820.2 kJ / 438.8 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 33.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Mouclade charentaise
40 min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 min
Mouclade
1h
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 min
Tartinade de thon et chorizo
50 min
Rougail saucisse
50 min
Moules à l'espagnole
50 min
Moules au curry
40 min
Minicannelés au chorizo
12h
Moules au roquefort
40 min
Tartinade de chorizo
5min