Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 250 g de vin blanc sec, type muscadet
- 200 g de chorizo doux, coupé en rondelles
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1820.2 kJ / 438.8 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 33.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Calamars vapeur à la catalane
35 Min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 Std. 15 Min
Moules à la bretonne
55min
Moules à l'espagnole
50 Min
Saumon à l'espagnole
45min
Moules à la basquaise
55min
Moules au roquefort
40 λεπτ.
Cabillaud chorizo-tomate
25 Min
Blancs de poulet sauce chorizo
50 Min
Moules à la crème et au vin blanc
45min
Moules au curry
40 λεπτ.