Zařízení & příslušenství
法式古典巧克力蛋糕
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
1 個
Suroviny
-
蛋4 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
冰糖粉 多備一些撒粉用80 克
-
二砂糖20 克
-
奶油 室溫軟化,切塊(約2公分),多備一些刷油用50 克
-
黑巧克力(70% 可可含量)100 克
-
牛奶60 克
-
可可粉40 克
-
低筋麵粉 多備一些撒粉用40 克
-
溫水 適量
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
51.2 g
Kalorie
8298.9 kJ /
1985.4 kcal
Tuk
118.3 g
Vláknina
24.9 g
Sacharidy
193.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
人氣甜點初級班
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan