豬肉蘑菇咖哩

豬肉蘑菇咖哩

3.8 5 rating
Příprava 15min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 1 大匙
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 豬里肌肉 切塊(約2公分)
    240 克
  • 蘑菇 對半切
    10 朵
  • 蕪菁 切塊(約3公分)
    100 克
    100 克 白蘿蔔, 切塊(約3公分)
  • 日式咖哩塊
    3 塊
  • 雞高湯
    600 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 19.8 g
Kalorie 2107 kJ / 503 kcal
Tuk 44.4 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 5.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...