泰式檸檬魚

泰式檸檬魚

4.8 47 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 新鮮香菜 只取葉子,略切
    2 枝
  • 蒜頭
    6 粒
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 - 2 根
  • 1 茶匙
  • 檸檬汁
    2 大匙
  • 魚露
    2 大匙
  • 海鮮高湯
    100 克
    100 克 水
  • 鱸魚 (約500克),洗淨去內臟魚鱗,由腹部剖開,兩面各切三刀
    1 條
  • ½ 茶匙
  • 米酒
    30 克
  • 500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 24 g
Kalorie 510 kJ / 122 kcal
Tuk 0.8 g
Vláknina 0.278 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...