
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 克 橄欖油
- 600 克 菲力牛排 ,切條(1公分x1公分x4公分)
- 2 小撮 黑胡椒粗粒
- 1 茶匙 鹽
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 1 粒 蒜頭
- 250 克 新鮮綜合菇類 ,切小塊
- 30 克 水
- 10 克 玉米粉
-
½
茶匙 肉高湯醬
nebo ½ 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水) - 1 茶匙 英式芥末醬 或 法式芥末醬
- 200 克 鮮奶油
- 50 克 酸黃瓜 ,切條 (volitelně)
- 新鮮巴西利葉 ,切碎,裝飾用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 449 kcal / 1871 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 1.9 g