
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Préparation
- 30 g de Sbrinz en morceaux (2 cm), pour parsemer
La pâte
- 300 g d'eau
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 20 g de roquette
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine mi-blanche
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
Le beurre aux herbes
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 3 brins de romarin, frais effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 100 g de beurre mou
- 1 bouquet de ciboulette fraîche (d’env. 20 g), ciselée
- ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 366 kcal / 1533 kJ
- Protein
- 9.3 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 43 g
Alternativní recepty
Fondue chinoise: 4 sauces en 1
45min
Caramels à la crème
2h
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Chutney de canneberge au romarin
45min
Pain au vin rouge et aux noix
15h 30min
Tartelettes aux oignons
35min
Bretzels
1h 50min
Hamburger et coleslaw
40min
Beurre aux herbes
5min
French dressing raffiné
15min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Focaccia au romarin
2h 30min