Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Préparation
- 30 g de Sbrinz, en morceaux (2 cm), pour parsemer
La pâte
- 300 g d'eau
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 20 g de roquette
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine mi-blanche
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
Le beurre aux herbes
- 1 bouquet de persil frais, (d’env. 20 g), effeuillé
- 3 brins de romarin, frais, effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 100 g de beurre, mou
- 1 bouquet de ciboulette fraîche (d’env. 20 g), ciselée
- ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1533 kJ / 366 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Rösti bernois
40min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Pain paysan
3h
Läckerli de Bâle
1 Std. 10 Min
Caramels à la crème
2h
Tartare de légumes
25min
Focaccia au romarin
2h 30 phút
Pain accordéon aux herbes
1h 20 phút
Gâteau de Linz
1 Std.
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Cuchaule
2h 30 phút