Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Préparation
- 30 g de Sbrinz, en morceaux (2 cm), pour parsemer
La pâte
- 300 g d'eau
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 20 g de roquette
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine mi-blanche
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
Le beurre aux herbes
- 1 bouquet de persil frais, (d’env. 20 g), effeuillé
- 3 brins de romarin, frais, effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 100 g de beurre, mou
- 1 bouquet de ciboulette fraîche (d’env. 20 g), ciselée
- ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1533 kJ / 366 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Salade de carottes
15 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Hot-dogs grillés
2h
Cuchaule
2u. 30min
Caramels à la crème
2h
Rösti bernois
40 min
Grittibenz sucré
2 Std. 15 Min
Hamburger et coleslaw
40 min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Tresse bernoise
1h 45 min
Papet vaudois
55 min