Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de farine
- 50 g de gruyère, coupé en dés (2 cm)
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 45 g de beurre à rôtir
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knöpflis
50 min
Macaronis du chalet
45min
Cuchaule
2h 30min
Crêtes de coq
24h
Rösti bernois
40min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Gâteau du Vully
2h 30min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Sauce à salade à la française
20min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Papet vaudois
55 Min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min