Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 220 g d'eau, tiède
- 1 c. à café de sucre
-
½
cube de levure boulangère fraîche (ca. 10 g)
nebo 1 sachet de levure sèche (7 g) - 400 g de farine et un peu plus pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café de sel
Finition
- 2 oignons en botte, avec ses fanes; couper les oignons en deux et les fanes en morceaux (3 cm)
- 180 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- 380 g de pommes de terre à chair ferme, pelées, coupées en rondelles (1 mm)
-
300
g de saucisse aux choux, tranchée, évidée et émiettée
nebo 300 g de saucisson vaudois
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3748 kJ / 900 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de l’armailli
50min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1 Std.
Séré aux herbes
10 Min
Risi e bisi
35min
Riz Casimir
45min
Rösti bernois
40min
Velouté de tomates et de courges
25 Min
Riz Casimir (8 portions)
1 Std.
Fromage d’Italie pané
40min
Gâteau à la crème
45min
Gratin de cornettes
50min
Macaronis à la montagnarde
30min