Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de sucre
- le zeste d'orange, d'une orange bio, zeste prélevé à l’économe, reste réservé
- 1 gousse de vanille, en morceaux (2 cm)
- 750 g de vin blanc, sec
- 250 g de jus de pomme
- 3 clous de girofle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1004 kJ / 239 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 0 g
Alternativní recepty
Papet vaudois
55 Min
Gratin de cornettes
50 min
Pain paysan
3h
Émincé à la zurichoise
50 min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Pain bis en cocotte
2h 25 phút
Vin chaud
20 Min
Fondue au fromage moitié-moitié
20 Min
Mousse au thon
10 Min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Macaronis du chalet
45 Min