Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de cerneaux de noix
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g d'huile de tournesol
- 125 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 3 pincées de sel
- 70 g de roquefort, coupé en dés
- 1 poire, pelée et coupée en dés
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1344 kJ / 321 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1h
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 min
Muffins au crottin de Chavignol
1h
Cake aux figues, roquefort et jambon
1h 20min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40min
Cake au roquefort et aux poires
1h
Cake pesto-mozzarella
45 min
Cake au camembert et à la poire
1h 5min
Cake chèvre et noix
50 min
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45 min
Cake pomme-lardons
1h 10min
Cake pesto et tomates séchées
40min