Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de cerneaux de noix
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g d'huile de tournesol
- 125 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 3 pincées de sel
- 70 g de roquefort, coupé en dés
- 1 poire, pelée et coupée en dés
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1344 kJ / 321 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Cake pesto-mozzarella
45min
Muffins au crottin de Chavignol
1 godz.
Cake au camembert et à la poire
1h 5min
Cake pesto et tomates séchées
40min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30min
Terrine de feta au basilic
3 Std.
Cake au roquefort et aux poires
1 godz.
Cake aux figues, roquefort et jambon
1h 20min
Quiche aux pommes et chèvre frais
1 godz.
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45min
Cake pomme-lardons
1 godz. 10 min
Cake chèvre et noix
50min