Kompatibilní verze
Petite crème de corail, noix de saint-jacques poêlées
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalotes
- 100 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 40 g de beurre doux
- 4 noix de saint-jacques, avec corail, de belle taille
- 50 g de lentilles corail
- 50 g de vin blanc sec
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 300 g d'eau
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 6 brins de cerfeuil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 godz. 30 min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25 min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1 godz.
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1 godz. 15 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Velouté de potiron aux saint-jacques
40min
Velouté de patate douce et panais aux langoustines
45 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2h 15min
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30 min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min