Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
-
80
g de pecorino
nebo 80 g de fromage de brebis, type tomme - 450 g de carottes, pelées et coupées en dés
- 20 g de beurre, coupé en morceaux
- 180 g de crème liquide entière
- 1 c. à café rase de quatre-épices moulu
- 3 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
Le jour même
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1402 kJ / 337 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Flans aux petits pois et au chèvre frais
1 godz. 35 min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1u.
Flans de potiron et magret fumé
1 Std. 15 Min
Crumble de potiron et jambon
1h 10 min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Petits flans de carotte à l'estragon
1 Std. 50 Min
Flans de poireau
35min
Flan d'aubergine
1u.
Flan de patate douce aux épices
55min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50min
Flan de patate douce
40min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10 min