Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
-
80
g de pecorino
nebo 80 g de fromage de brebis, type tomme - 450 g de carottes, pelées et coupées en dés
- 20 g de beurre, coupé en morceaux
- 180 g de crème liquide entière
- 1 c. à café rase de quatre-épices moulu
- 3 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
Le jour même
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1402 kJ / 337 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Soufflé de potiron aux épices douces
1 godz.
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5 min
Flans de poireau
35min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1 godz. 20 min
Gratin de courge
1 godz.
Petits flans de carotte à l'estragon
1h 50min
Flans de potiron et magret fumé
1 godz. 15 min
Petits flans aux brocolis et noisettes
45 min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1 godz.
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min
Flan de patate douce aux épices
55min