Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de beurre demi-sel, et un peu pour les moules
- 30 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 250 g de lait
- 150 g de fromage à pâte persillée (bleu) type fourme d'Ambert, coupée en morceaux
- 4 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- 5 blancs d'œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 814 kJ / 195 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Soufflé au chèvre et au thym
1h
Soufflé au fromage express
50 min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25min
Tarte croustillante au brie
50 min
Œuf cocotte en Touraine
1h
Soufflé de pommes de terre au cheddar
1 Std. 45 Min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1 godz. 20 min
Flan express au roquefort
30min
Gougères
45min
Aligot
40min