Soufflé à la fourme d'Ambert

Soufflé à la fourme d'Ambert

4.6 55 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions

Suroviny

  • 30 g de beurre demi-sel et un peu pour les moules
  • 30 g de farine de blé et un peu pour les moules
  • 250 g de lait
  • 150 g de fromage à pâte persillée (bleu) type fourme d'Ambert, coupée en morceaux
  • 4 pincées de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts
  • 2 jaunes d'œufs
  • 5 blancs d'œufs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 11.2 g
Kalorie 814 kJ / 195 kcal
Tuk 14.2 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 5.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...