Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de beurre demi-sel, et un peu pour les moules
- 30 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 250 g de lait
- 150 g de fromage à pâte persillée (bleu) type fourme d'Ambert, coupée en morceaux
- 4 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- 5 blancs d'œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 814 kJ / 195 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Soufflé au fromage express
50 min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45 min
Œuf cocotte à l'oseille
40 min
Soufflé de crabe aux fines herbes
55 min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1h 20 min
Gougères
40 min
Minisoufflé au camembert
35 min
Œuf poché sauce meurette
1h
Flan express au roquefort
30 min
Soufflés poires roquefort
1h
Soufflé au chèvre et au thym
1h
Gougères
45 min