Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de beurre demi-sel, et un peu pour les moules
- 30 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 250 g de lait
- 150 g de fromage à pâte persillée (bleu) type fourme d'Ambert, coupée en morceaux
- 4 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- 5 blancs d'œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 814 kJ / 195 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Fondue savoyarde
25min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 Std. 5 Min
Saucisson brioché de Lyon
3sa 25 dk
Cervelle de canuts
12hod.
Œufs cocotte aux cèpes
35 Min
Soufflé au fromage express
50min
Flan express au roquefort
30min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45min
Aligot
40min
Soufflé au chèvre et au thym
1h
Petit flan au roquefort et brocoli
40min
Œuf poché sauce meurette
1h