Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic bulbs
- fine sea salt, for roasting garlic
- olive oil, for roasting garlic
- 5 g fresh parsley leaves
- 150 g unsalted butter, soft
- 150 g Gorgonzola dolce, room temperature, cut in pieces (2 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 10 g
- Kalorie
- 237.2 kJ / 56.7 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 56.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Liver Parfait
2h 40 min
Anchovy Breadcrumbs
5 min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 Std. 15 Min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 Std. 20 Min
Crème Pâtissière
15 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Žádné hodnocení
Beurre Blanc
20 min
Duck and Pork Terrine
52 Std.
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 Std.
Butter
5 min