Zařízení & příslušenství
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
Příprava 1hod.
Celkový 2hod.
8 portions
Suroviny
Filling
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic clove1
-
white fish fillets, skinless cut in pieces (3 cm)150 g
-
dry white wine30 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
potatoes peeled and diced (1 cm)150 g
-
water for cooking potatoes
-
medium egg1
Pasta
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
semolina100 g
-
medium eggs4
-
extra virgin olive oil10 g
-
fine sea salt½ tsp
Assembly
-
extra virgin olive oil30 g
-
onions halved50 g
-
courgettes cut in round slices (1 cm), then halved100 g
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
cherry tomatoes400 g
-
fine sea salt plus extra for cooking pasta1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
large raw prawns, peeled100 g
-
unsalted butter diced50 g
-
water for cooking pasta
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
16.5 g
Kalorie
1780 kJ /
425 kcal
Tuk
19.9 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Pommes Dauphine
2 Std. 10 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 Min
Hash Browns
35 Min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Keine Bewertungen
Baguettes
3 Std. 45 Min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3 Std. 15 Min
Pancakes with Two Fillings
40 Min
Roquefort Sauce
20 Min