Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare

Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare

3.4 9 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 2hod.
8 portions

Suroviny

Filling
  • fresh parsley leaves only
    2 sprigs
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • garlic clove
    1
  • white fish fillets, skinless cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • dry white wine
    30 g
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    1 pinch
  • potatoes peeled and diced (1 cm)
    150 g
  • water for cooking potatoes
  • medium egg
    1
Pasta
  • plain flour plus extra for dusting
    300 g
  • semolina
    100 g
  • medium eggs
    4
  • extra virgin olive oil
    10 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
Assembly
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • onions halved
    50 g
  • courgettes cut in round slices (1 cm), then halved
    100 g
  • fresh thyme leaves only
    2 - 3 sprigs
  • cherry tomatoes
    400 g
  • fine sea salt plus extra for cooking pasta
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • large raw prawns, peeled
    100 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • water for cooking pasta

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 425 kcal / 1780 kJ
Protein 16.5 g
Tuk 19.9 g
Sacharidy 43 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...